Har ju blivit lite av en tradition att jag (och Johanna) går upp på Lappberget i Överkalix när vi är där på träningsläger på hösten för att fota den fina eldröda utsikten. I år var det dock alldeles för regnigt och dimmigt för att gå upp. Jag hade ju kunnat gå upp, men på grund av dimman hade bilderna bara blivit helvita. Men istället fick jag hitta ett nytt litet fotoställe. Lite trist att inte få fota från Lappberget, men det var fint på det här stället också.
 
Idag landade ä n t l i g e n min efterlängtade vinterjacka i brevlådan. Har väntat på denna i flera veckor nu (den slarvades bort på vägen hit, så de fick skicka en ny), men måste säga att den helt klart var värd den långa väntan. Så gosig och fin. Ska försöka ta någon bild med den på så att ni får se. Kram.
Förrförra helgen tog jag och Tove bussen in till stan för en fika på Friends. Vi fikade och pratade i nån timma innan vi drog oss vidare hem igen, för att fortsätta smida på våra planer. Vi ska nämligen åka till Stockholm snart! Är så spänd och exalterad och glad. Vi ska bo hos våra kompisar vi bodde med på språkresan. Åh. Den 11 oktober flyger vi, om allt går som det ska. Kram.
 
Nästa vecka väntar ett NK prov så min lediga tisdagseftermiddag ägnar jag åt att plugga. Roligare än så blir det inte. Men med en kopp te och lite musik så ska det nog gå. Kram.
Här var det tyst igen. Jag vet inte riktigt vad som händer egentligen. Verkar som att jag slutat med allt som jag tyckt varit roligt, tappat inspiration. Jag ritar inte längre, jag målar inte längre, jag skriver inte längre, jag fotar knappt längre och jag läser inte längre. Allt det där som jag identifierat mig med, som är jag, det gör jag inte längre. Jag kliver upp på morgonen, är i skolan, åker en himla massa buss, halvglor på tvn i några timmar, tränar ibland och somnar tidigt. Ibland umgås jag också. Och jag antar att det är det som får mig att ens orka leva - alla mina fina vänner. 
 
Vet inte riktigt vad jag vill ha sagt men jag antar att jag måste försöka hitta tillbaka till mig själv för just nu vet jag inte vem jag är. 
Idag har varit en riktigt grå dag. Hade en engelska lektion på morgonen, ett långt hål på nästan två timmar för att sedan ha dagens sista lektion - franska. Dagarna bara rusar fram och det är redan den tionde september. Det är inte allt för länge tills jag fyller år och jag har börjat knåpa på en önskelista. Kanske lägger upp den någon gång framöver, vi får se. Nu ska jag fortsätta slappa framför tvn innan det är dags för träning ikväll. Kram.
En drös bilder jag tog i lördags.
 
 
 
Filmade lite igår, så la ihop allt till en film som ni ser ovan. Ska visa lite foton sen också. De sista bandet ni ser, Tree Things, var ruskigt bra faktiskt. Åh, så fint de spelade och sjöng.
Finns inga ord som beskriver hur bra detta är. Tänk er bara att gå förbi den här tunneln någonstans i England och hitta dessa fantastiska människor sjunga den här låten. Hur magiskt vore det inte. Lyssna och bli förälskad.
 
Idag hängde jag med dessa två typer efter skolan - Cornelia och Emelie. Vi gled runt lite i stan och jag fick med mig en tröja (wihu) hem. Imorgon planerar jag att hänga i stan med Sanna eftersom det är kulturnatten. Då får även kameran hänga med för en gångs skull.
 
Det är någon typ av matmarknad här i stan och jag tycker det är hur mysigt som helst. Idag köpte jag, Ida och Ellen en bit nougatfudge att dela på under lunchrasten och den var hur god (och stor!!) som helst. Hade en riktigt fin torsdag idag. Idag är jag glad.
I lördags gjorde vi pizza här hemma i familjen. För ett tag sen införskaffade vi oss en sån pizzasten som man har på grillen, så man lätt kan göra pizzor. Det blev skitbra! De ser lite bleka och ofärdiga ut på ovansidan, men de är välgräddade och lite lätt krispiga på undersidan. MUMSIGT. (oj vad cheesy detta inlägg blev men vem älskar inte pizza)
 
RSS 2.0