Om två timmar hoppar jag på tåget med den här slutdestinationen. Ska äntligen hälsa på Mark. Kommer hem på fredag så jag vet inte om det blir någon uppdatering under veckan. Nu måste jag packa det sista och städa mitt rum innan jag tar bussen till tågstationen.
vi började våran resa på flygplatsen (såklart)
när vi tagit oss till centralen var klockan typ nio eller något (på morgonen alltså)
så vi köpte redbull och satte oss på en bänk och slöade ett tag innan vi gick ut
såhär såg det ut när vi kom ut.
vi var lite lost så man kan säga att google maps var vår trogna, bästa vän under typ hela resan (förutom Amanda och Isabelle som såklart visade vägen)
vi bestämde oss för att gå åt ett håll (det var lite svårt att läsa google maps när man inte har en aning om var man är och vilket håll man ska hålla kartan åt)
det visade sig bli världens omväg men det gjorde inte så mycket
det finns så himla mycket fint i stockholm så det är synd att vi inte hade mer tid.
vi hittade i alla fall till vårat mål tillslut: urban outfitters (världens bästa affär punkt)
och beyond retro som vi tyvärr inte fyndade något på, menmen!
 
fortsättning följer.
 
Igår var det min födelsedag - hurra hurra hurra. Bakade en tårta i söndags (värt att nämna är väl att det var mamma som dekorerade den med vit choklad!!) och bjöd hem några vänner. Annars har jag inte firat min födelsedag något speciellt. Fick hur som haver ett part svarta fodrade docs, lite träningskläder och spotify premium av mina föräldrar! Är mer än nöjd.
 
Nu ska jag sticka ut och springa efter alla bitar tårta jag ätit de senaste dagarna. Kram.
 
 


Nu är jag hemma från huvudstaden och det känns rent utav förjävligt. Även om jag inte är något större fan av Stockholm då jag bara blir stressad och får huvudvärk så var det så himla härligt att få lämna denna håla för en helg och träffa två saknade vänner. Men nu är det bara kriga på i två veckor till (fastän jag är nära gränsen till att bryta ihop helt) så åker jag förhoppningsvis iväg igen. Kram.
 
Försökte mig på att fota lite självporträtt för någon dag sedan eftersom det var ca tio år sedan sist, och som ni märker är jag väl lite ringrostig. Bilden tappade dessutom en massa färg eftersom jag (lat som jag är) inte orkade spara bilden för webben, utan bara sparade den som vanligt. Så ja, då blir det så när man laddar upp den här. Men det är sånt man får ta. Nu ska jag ställa klockan på 05:00, för 06:55 lyfter flyget imorgon.
 
Ja. Ni förstår nog inte hur glad och lycklig och exalterad och spänd och FYLLD av längtan jag är just nu! Samtidigt är det konstigt hur mycket det är som faktiskt tynger mig. Men jag ska inte låta n-å-g-o-n-t-i-n-g förstöra detta. På fredag hoppar jag och Tove på planet och lämnar denna skitstad för en helg. Som jag saknat våra två stockholmare som egentligen kanske är raka motsatsen mot oss. Men de är ju så underbart härliga och goa och ja. Nu ska jag ägna denna kväll åt att göra bort lite skolarbeten och sen ska jag bara leva på det faktum att jag åker om knappt 36 timmar.
 
De här bilderna tog jag för exakt ett år sedan. Om jag förevigat 2013 års höst? Nej. Skolan suger ur all min... ska inte skriva inspiration eller kreativitet, för det har jag gott om och jag vill så himla mycket. Men det händer liksom inget. Jag orkar inget. Jag har inte längre den där lusten när jag kommer hem från skolan att ta kameran över axeln och gå ut på en promenad och fota. Den finns inte kvar längre och det gör så ont för det är ju det jag vill.
 
Lite lustigt var det ju också att jag bara öppnade oktober-mappen från 2012, valde ut dessa bilder och tänkte att "det här var nästan exakt ett år sedan" och sedan funderade jag på hur exakt det kunde vara - och ja, de är tagna den 8 oktober 2012, för exakt ett år sedan.
 
Började min sommar med bara ben och blommiga klänningar. Tänkte väl mest inte alls utan försökte njuta av ledigheten och läsa så mycket som möjligt (vilket jag totalt misslyckades med)
Plockade blomblad från marken i brist på annat.
Promenerade till gammelstad för att köpa munkar en dag med Cornelia.
Sen började mitt sommarjobb och jag fick kratta en hel massa gräs i tre veckor. Men vad gör man inte för lite pengar.
Hade en fantastisk lördag med Cornelia då vi köpte fruktsallad på Ica och satte oss på en kulle i solen. Jag tror vi hade lite ångest inför skolan också, eller i alla fall jag.
Cyklade hela vägen in till stan en dag (fattar inte varför vi gör detta det är ju skitjobbigt varje gång) och köpte mjukglass och spanade in vår nya skola lite.
Stannade och köpte korv påvägen hem i akut hunger. Sånt som händer.
Försökte second handfynda men lyckades inte så himla väl. Men jag tröstar mig med att jag försökte ju i alla fall.
En dag kom Johanna på att hon ville plocka blåbär, så det gjorde vi.
Jag och Tove bestämde oss för att ordna tacokväll för hela gänget eftersom snart skulle skolan börja och vi skulle inte längre vara vi varje dag.
Nog för att bara två dök upp, men det blev en riktigt lyckad kväll ändå. 
Sen kom dagen jag väntat på så länge, som jag längtat efter men också fruktat. Skolan började.

RSS 2.0