Skriver ett inlägg här från france nu igen. Det är så skönt att vi har internet i familjen! Vi har det väldigt bra, steker i solen och spelar volleyboll på stranden. Klagar inte. Skolan är lite sisådär då jag och Tove inte hamnade i samma klass och känner oss väldigt malplacerade. Menmen, vi försöker ordna det! Idag har vi sprungit runt på stan lite här i Juan-les-pins, samt ätit lite glass och hängt lite på stranden. Imorgon har vi hela dagen fri, så det blir skönt. Nu ska vi sova, Au revoir!

https://cdn1.cdnme.se/4134234/6-3/pic_51cdc478ddf2b35adffebae5.jpg" class="image">

Nu är jag och Tove framme i Antibes! Flygresan gick hyfsat fort, och vi ligger just nu och vilar hos våran värdfamilj. Vi har gått runt en sväng på "stan" och kollat läget lite, och kan säga att det var sjukt varmt! Fastän det är eftermiddag så håller man nästan på dö av värme. Men det är härligt! Nu väntar vi på middagen som vi hoppas är god. Ha det bra i Sverige, au revoir!

 
 
 
De senaste dagarna har jag glidit runt på brädan en hel del tillsammans med Tove - vilket bara är för härligt. Tog med mig kameran en kväll och försökte filma lite. Det var inte allt för enkelt, men aa. Övning ger färdighet, right?
 
Äntligen kommer det upp lite bilder från Paris. Här är första delen.
(Bild raderad)
 
Här är ytterligare en bild från våran "balkväll". Vi samlades ju några tjejer hemma hos mig innan, och då passade vi även på att fota lite. Har massa fler bilder men har inte riktigt hunnit redigera upp dom än. Är verkligen inget fan av färgerna så jag kör på svartvitt - hundra gånger bättre.
 
(ps. om ni vill sno någon bild men ha den i färg - säg till så kan jag skicka!)
 
 
 
Här är en av mina fina vänner Victoria innan våran avslutningsfest/bal. Älskar verkligen den här bilden (ja, alla tre är samma bild, bara i lite olika färger och storlekar), så kände mig tvungen att dela med mig av den. Tycker färgerna blev lite konstiga (försökte rädda dom i Photoshop men det tycktes bara bli ännu värre...) så jag gillar den mest i svartvitt.
 
 
Jag har sommarlov, och för att fira det bjöd jag hem några delar av släkten på middag och fika dagen efter min skolavslutning. Fick en del fina presenter som jag kanske visar någon gång. Är jätteglad. Känns dock fortfarande inte riktigt som sommarlov... Konstigt det där.
 
Hej! Jag har numer en fullt fungerande dator, så framöver blir det förhoppningsvis en massa bildfyllda inlägg här på bloggen. Har ju redan börjat lite som ni kanske märkt. Har en hel drös med foton att visa och det känns som att jag inte kommer hinna visa allt. Jaja. Ni anar inte hur skönt det är att kunna blogga igen, att kunna föra över och redigera bilder osv. Äntligen!
I onsdags bestämde jag och Tove oss för att dygna/lana/whatever you wanna call it. Och nej, vi behöver inte mobba min snygga dator som dessutom är världsbäst.
Vi åkte longboard till ica för att storhandla.
Sen krajade min hårddisk. Japp. Rätt typsikt. Ställt och gjort i ordning allt så går skrothögen inte ens att starta.
Som tur var hade tove i alla fall en reserv. Även om det var lite småsegt att sitta på en laptop så vart det en lyckad natt. Vi försökte laga ihop gamla, förlorade kontakter och ja, vi lyckades typ sådär. Men roligt blev det.
Innan vi la oss (ja, vi la oss faktiskt) så kollade vi på roliga vines och drömde oss bort till Franrkike som faktiskt bara är tio dagar bort nu. Läskigt nära.
 
 
That blick, haha. Idag är det lördag, jag har jobbat halva dagen (vilket var fruktansvärt jobbigt, ja) och ikväll planerar jag en myskväll med så många som jag och mig själv. Japp. Inatt var förövrigt en av dom värsta nätterna på länge. Det blixtrade och åskade så hårt att huset skakade och en vas flög i golvet, dessutom fick en ambulans komma och hämta pappa där runt halv ett på natten. Ja, särskilt mycket sömn fick jag ju inte direkt. Men allt är bra nu, förutom att Håkan spelar i göteborg ikväll och jag är inte där.
Nu har jag sommarlov, men om jag ska vara ärlig så känns det inte alls så. Igår hade jag delar av släkten här på lite middag och fika, fick en hel del fina presenter som jag tackar så mycket för. I övrigt jobbar jag på med mitt sommarjobb - säljer jordgubbar. Det är rätt tråkigt i längden, men det funkar. Om arton dagar åker jag och Tove till frankrike på språkresa i tre veckor - hur underbart? Längtar som en tok.

Som ni märker får bloggen lida ganska hårt nu, men har fortfarande inte fixat min dator så det blir så mycket besvärligare. Förhoppningsvis är den fixat rätt snart (kanske ev. köper en ny, är så less nu), så jag kan komma igång med bloggandet. För jag saknar det så! Kram.
Två bilder från Paris. Igår var jag på avslutningsbal/fest/whatever. Det var mysigt och roligt och trevligt och när jag kom hem kände jag mest att jag ville dö. Idag har jag börjat sommarjobba - inte lika roligt. Men vad gör man inte. Imorgon går jag sista skoldagen, jobbar lite och sedan är det skolavslutning på kvällen. Sen kommer jag inte sitta i en skolbänk på länge. Kram.
Bara för att jag alltid blir överdrivet emotionell på kvällarna, bara för att det är söndag och för att jag skrattat så jag fått ont i magen för första gången på vad som känns evigheter. Bara för att jag hittat en mapp med gamla dokument på min dator, fylld med gamla röstklipp från passerade tider. Bara för att jag spenderad sanslöst många timmar och nätter framför datorn med någon på andra sidan skärmen som jag bara träffat en gång i hela mitt liv. Bara för att jag har världens bästa vän som råkar befinna sig alldeles för långt ifrån mig men som ändå ständigt lyckas röra min själ.
 
Det är svårt att förklara i ord hur man känner för någon, och jag har alltid varit dålig på att prata om känslor. Men jag måste bara få skriva om hur mycket jag älskar min bästa vän - Mark. När jag läser igenom våra gamla msn-konversationer så förstår jag inte hur du har stått ut med mig. När jag inser vilken idiot jag varit och hur barnsligt jag betett mig, så blir jag bara ännu lyckligare när jag inser att vi fortfarande är vänner. För trots allt, efter nästan fem år, så är vi fortfarande lika nära, om inte närmre. Vi har pratat om precis allt, och det spelar ingen roll vad du gör, du får mig alltid att le. Jag kan inte ens räkna på hela universums fingrar och tår hur många gånger du fått mig att skratta. Jag älskar dig Mark.
Det var längesen ni hörde av mig nu, och det har känts så tomt att inte kunna blogga. När jag kan blogga, ja då är det mest jobbigt (fast kul ibland), men när jag inte kan... då saknar jag det. Haha, typiskt. Anyway - anledningen till att jag inte bloggat är helt enkelt att jag lämnat in skoldatorn och att meddelandet "Hårddisken kan vara skadad" har dykt upp på min stationära datorskärm ett tiotal gånger. När pappa (aka datorproffset) försökte laga apparaten och det inte ville fungera ville jag bara gråta och gå i ide ett tag, eftersom jag ställde in mig på att ALLA mina bilder och filmer och dokument skulle raderas. Men, som tur var har jag lyckats flytta över det allra viktigaste på en säker hårddisk nu, så jag kan pusta ut. I övrigt fortsätter meddelandet att dyka upp var tionde minut, men tills vidare får jag ha det såhär. Datorn går ju i alla fall att använda, och förhoppningsvis har jag en ny och hel hårddisk redan imorgon!
 
Nu vet ni. Kram.
RSS 2.0